7 Eylül 2007 Cuma

Mesaj için 2 kontör çok fazla diyorsanız işte çözüm

mesaj-icin-2-kontor-cok-fazla-diyorsaniz-iste-cozum

İşte AboneCell’den size Ekonomik konuşma rehberliği. Ülkemizde hizmet veren 3 operatöre ait “Daha ucuza nasıl SMS gönderilir?” konulu yazımızın ilk bölümü. Turkcell, Avea ve Vodafone abonelerine daha ucuza daha çok nasıl mesaj göndereceklerini anlatacağız.

Turkcell’liyim mesaj için 2 kontör çok fazla:
Eğer bir Turkcell hattına sahipseniz daha ucuza mesaj gönderebilmeniz için işte size sunacağımız seçenekler:

1.Tarifeniz ve abonelik türünüz ne olursa olsun
Hergün 15 adet ücretsiz mesaj gönderebilme hakkınız Web Mesaj’da sizleri bekliyor. Web mesajla gönderdiğiniz ilk mesaj ücretlendiriliyor. Bu gönderdiğiniz ücretli ilk mesajdan sonra 15 adet ücretsiz mesaj gönderme hakkı kazanıyorsunuz. Eğer evinizde internet varsa cep telefonunuzdan mesaj göndermekle uğraşmayın. Mesajınızı hızlı bir şekilde Web Mesajla gönderin ve gün bitene kadar 15 adet ücretsiz mesaj gönderme hakkınız olsun. İhtiyacınız oldukça yine gönderebilirsiniz.

Web mesajın özellikleri neler?
Web Mesaj ile aynı mesajı aynı anda birden fazla kişiye gönderebiliyorsunuz. Numaraları tek tek yazmak yerine kendinize bir rehber oluşturarak mesaj göndermek istediğiniz numaraları tek tıklamayla seçebilirsiniz. Web mesaj ile sadece kısa mesaj değil, e-posta da gönderebilirsiniz. Zaten Turkcell size @turkcell.com uzantılı bir e-posta adresi de veriyor. İsterseniz kullanmakta olduğunuz e-posta adresinizi de TurkcellMesajlarım’a yönlendirerek hesaplarınızı tek bir merkezden yönetebilirsiniz.

2.KampusCell tarifesindeyseniz
Bildiğiniz gibi KampusCell tarifesinde olanlar diğer KampusCell’li arkadaşlarıyla ilk 10 dakikalık konuşmaları için sadece 1 kontör veriyor. KampusCell’lilerin konuşma avantajı olduğu gibi SMS avantajı da mevcut. Gün içerisinde gönderdikleri 5 ücretli kısa mesajdan sonra diğer KampusCellli arkadaşarına göndererek kullanabileceği tam 1000 SMS kazanıyor. Daha ne olsun.

3. SMS paketi alın karlı çıkın
Faturalı veya kontörlü hat sahipleri için SMS paketleri bulunuyor. Normalde 1 SMS fiyatı 0,17 YTL / 2 kontör. Bu paketlerden ihtiyacınıza uygun olanını alarak 1 SMS için ödediğiniz birim fiyatını inanılmaz olarak düşürebilirsiniz.

Faturalı hatlar için SMS paket ücretleri
SMS 30 paketi, 4 YTL, birim fiyatı 0,13 YTL
SMS 100 paketi 9,5 YTL, birim fiyatı 0,095 YTL
SMS 250 paketi 19,5 YTL, birim fiyatı 0,078 YTL

Hazırkartlılar için SMS paket ücretleri
SMS 1000 paketi, 200 kontör, birim fiyatı 0,2 kontör
SMS 250 paketi, 200 kontör, birim fiyatı 0,8 kontör
SMS 100 paketi, 100 kontör, birim fiyatı 1,0 kontör
SMS 30 paketi, 50 kontör, birim fiyatı 1,6 kontör

Cep telefonunuzdan ABONE SMS 30, ABONE SMS 100, ABONE SMS 250 veya ABONE SMS 1000 yazıp 2222‘ye göndererek de Ekonomik Mesaj Paketleri’nden birini satın alabilirsiniz.

4. Diğer bir SMS seçeneği ise NAR
20 kontöre 250 SMS, 10 kontöre de 100 SMS alabiliyorsunuz. Bunun için yapmanız gereken cep telefonunuzun mesaj kısmına NAR 250 SMS veya NAR 100 SMS yazıp 2380′e göndermelisiniz. Kazandığınız SMS ücreti hattınızdan düşüldükten sonra 1 hafta boyunca tüm Turkcell’lilerle aldığınız SMS kadar mesajlaşabiliyorsunuz.

SMS NAR ve Konuşturan NAR kampanyalarını sakın kaçırmayın. Normalde SMS paketi ile 50 kontöre 30 mesaj alabiliyorken NAR SMS ile 50 kontöre 600 SMS alabilirsiniz. SMS NAR kampanyasının ayrıntılı bilgileri yarın AboneCell’de.

  • Nar SMS kampanyası 29 Ağustos - 30 Eylül tarihleri arasında geçerlidir ve kampanyadan 29 Ağustos - 30 Eylül tarihleri arası 6 defa yararlanılabilir.
  • *123*7#‘yi arayarak Nar kampanyasından kalan SMS’lerinizi görebilirsiniz.

    Turkcellliler için SMS avantajlarımız bitmiştir. Sırada Avea aboneleri var. Avea aboneleri için SMS avantajları yarın AboneCell’de. Sakın kaçırmayın.

  • Hiç yorum yok:

    Destekler