24 Eylül 2007 Pazartesi

Avea-nın iftar menusu cok bereketli

Avea nin iftar menusu cok bereketli

Avealılar Ramazan ayı boyunca www.avea.com.tr, wap.avea.com.tr, *100# ve Kısa mesaj yoluyla Ramazan paketine abone olup İmsakiye saatlerine ulaşabilecek, sofralara keyif katacak Ramazan Mönüleri hakkında fikir edinebilecekler. Ramazan Paketi üyeleri ayrıca bu dönemde dikkat edilmesi gereken sağlık konuları ve önerilerini Sağlık Önerileri başlığı altında kolayca bulabilecekler. Aboneler ayrıca farklı Ramazan manileri ve özlü sözlere de Günün Sözü bölümünden ulaşabilecekler.

Ramazan Paketine nasıl üye olurum?
Ramazan Paketi’ne abone olmak için cep telefonunuzun mesaj kısmına RAMAZAN boşluk il plaka kodunu yazıp 9494‘e SMS atılarak abone olabilirsiniz.
Örnek: Ramazan 34 yaz 9494′e gönder

Ramazan Paketi’nde Neler Var?

  • İmsakiye
  • Günün menüsü
  • Günün sözü
  • Günün sağlık önerisi

    Ramazan ile ilgili bilgilere *100# üzerinden ulaşmak için *100# tuşladıktan sonra arama tuşuna basmak yeterli. Ramazan paketinin yanında ayrıca yine Ramazana özel duvar kağıdı, gerçek ses, poli melodi, mono melodi, ringa ve HediyeMMS içerikleri sunuluyor.

    Ücretlendirme nasıl?
    Ramazan Paketi: 1,25 YTL / 12 kontör (1 haftalık)
    Gerçek ses: 16 SMS / 32 kontör
    Melodi: 12 SMS / 24 Kontör
    Hediye MMS: Kendinize göndermek ücretsiz. Sevdiklerinize göndermek 3 SMS / 6 Kontör

    Ramazan Paketi 12 Eylül - 12 Ekim 2007 tarihleri arasında abone olabilirsiniz. Abonelik iptali için IPTAL yazıp boşluk bırakıp, RAMAZAN yazıp, 9494′e göndermeniz yeterlidir.

  • Hiç yorum yok:

    Destekler