24 Eylül 2007 Pazartesi

Sen de oy ver sen de kazan

Sen de oy ver sen de kazan
Nokiasupersound07 projesinde son dönemece girildi ve müzik ustaları tarafından seçilen 9 şarkının görücüye çıkma zamanı geldi. Projeyi kazananları, Müzik Sesin Olsun Ahalisi’nin oyları belirliyor. Üstelik, oy verenler arasından 3 kişi, New York’tan Paris’e kadar 6 farklı şehirden dilediğinde 1 haftalık tatil kazanıyor.

Nokia E51Sona yaklaşılıyor
Nokia’nın gençleri müzik ortak paydasında buluşturduğu Nokiasupersound07 projesi, en önemli dönemece girdi. Nokiasupersound07’de müzik üstatları tarafından belirlenen 9 şarkı, MİAM (Müzik İleri Araştırmalar Merkezi) stüdyolarında “elden geçirildi”. Türkiye’nin en yüksek teknolojiye sahip müzik üretim üssü olan bu stüdyolarda müzisyenlere, prodüktör Pieter Snapper, ses teknisyeni Reuben de Latour ve ekipleri eşlik etti; böylece prova, aranjman, kayıt, edit, mix ve master işlemleri tamamlandı.

Oylamaya katılan da kazanıyor
http://www.muziksesinolsun.com/nokiasupersound/07/ adresinde başlayan oylamada Ahali en beğendiği şarkıları seçiyor. Üstelik Nokiasupersound07, sadece 6 farklı kategorinin birincilerini değil, oy verenleri de ödüllendiriyor. Oylamaya katılıp kendi birincilerini seçenler arasından 3 kişi, New York, Berlin, Dublin, Londra, San Francisco ya da Paris’te 1 haftalık çift kişilik tatil kazanıyor. Şanslı Ahali üyeleri, bu tatillerden dilediğini tercih edebiliyor! Diğer bir deyişle, 3 çift hangi şehri görmek istiyorsa, oraya gidiyor.

Katılımcılarının alacağı ödüller:
  • Sana Sevgilini Aratan Şarkı – 1 Ducati motosiklet
  • Sana Evini Aratan Şarkı - 1 BMW motosiklet
  • Sana En Yakın Arkadaşını Aratan Şarkı - 1 Harley Davidson motosiklet
  • Sana Eski Sevgilini Hatırlatan Şarkı - 1 KTM motosiklet
  • Sana En Eğlenceli Partiyi Hatırlatan Şarkı - 1 Triumph motosiklet
  • Arkadaşlarla En İyi Giden Şarkı - 1 Vespa motosiklet
  • Hiç yorum yok:

    Destekler