2 Temmuz 2008 Çarşamba

Avea’dan telefon alın 960 dakika ücretsiz konuşun

Avea bayilerinden istediğiniz bir telefon ile birlikte yeni bir faturalı hat alırsanız 3 ay boyunca her ay 320 dakikalık ücretsiz konuşma süresi kazanıyorsunuz. Bu ücretsiz dakikaları tüm sabit numaraları ve tüm Avea’lıları ararken kullanabiliyorsunuz. 3 ay boyunca toplamda tam 960 dakikalık ücretsiz görüşme üresi kazanıyorsunuz.

Başka fırsat var mı?
Faturalı hat almaktan korkanların, ilk faturasında gelecek olan 38,5 YTL’lik vergi tutarını Avea karşılıyor. Eğer faturalı kamu hattı alırsanız verginizi 12 eşit taksit ile ödeyebiliyorsunuz.

Ayrıntılar neler?

  • Kampanya 30 Haziran 2008 tarihine kadar geçerli ve tüm bireysel aboneler yararlanabiliyor.
  • Kullanılmayan hediye dakikalar fatura dönemi sonunda silinecektir.
  • Eğer kampanya süresi bitmeden faturasız tarifeye geçerseniz kalan sürelerinizi kullanamayacaksınız ve kampanya dışında kalacaksınız. İlk faturada gelen vergiyi ceza olarak son faturanızda ödeyeceksiniz.

960 dakikalık görüşme kaç paraya eşit?
Avea’nın Faturalı Hepsi Bir tarifesine göre hesaplama yaparsak, Hepsi Bir tarifesinde yapacağınız 960 dakikalık bir görüşme yaklaşık olarak 290 YTL‘lik bir ücrete karşılık geliyor. Bunun anlamı alacağınız telefona verdiğiniz paradan bu kadar kâr elde etmiş oluyorsunuz. Vergi ödemediğiniz için yine kazançlısınız. Ayrıca Hepsi Bir tarifesinde aylık sabit ücret 1,82 YTL.

Hiç yorum yok:

Destekler