9 Şubat 2008 Cumartesi

Turkcell-den kazandiran telefon

Turkcell’den kazandıran telefon
1 Nisan tarihine kadar Turkcell Extra veya Turkcell Satış Noktaları’ndan Nokia 2630 model cep telefonunu 179 YTL’ye satın alanlar inanılmaz avantajlar yakalıyor. Eğer yeni bir Turkcell hattı alacaksanız avantajlarınız ikiye katlanıyor.

Nokia 2630Yeni Turkcell hat alacağım
Nokia 2630 ile birlikte yeni bir HazırKart alırsanız, jokerli tanışma seti de dahil olmak üzere, kontör yükleme şartı olmaksızın 30 gün boyunca şebeke içinde arama yapmak için kullanabileceğiniz 1000 kontör ve yine 30 gün kullanım süreli ücretsiz MMS kazanıyorsunuz. MMS’ler günde 1000 adet ile sınırlı. Eğer yeni bir Faturalı Turkcell hat alacaksanız 1 ay süresince Turkcell’den Turkcell’e yurtiçinde yapmış olduğu aramalarda kullanmak üzere 1000 dakika ve 1 ay kullanım süreli ücretsiz MMS kazanacaksınız.


Zaten Turkcell hattım var
Eğer Turkcell hattınız varsa ve sadece Nokia 2630 alırsanız, en az 100 kontör yüklemek şartıyla, 1 ay süresince Turkcell’den Turkcell’e yurtiçi konuşmalarında kullanmak üzere 1000 kontör ve 1 ay kullanım süreli ücretsiz MMS kazanırsınız. Faturalı bir hattınız varsa başka bir şart olmaksızın, 1 ay süresince Turkcell’den Turkcell’e yurtiçinde yapmış olduğu aramalarda kullanmak üzere 1000 dakika ve 1 ay kullanım süreli ücretsiz MMS kazanırsınız.

Nasıl katılacağım?
Bu fırsatlardan yararlanmak için satın aldığınız kampanyalı Nokia 2630 kutusundan çıkacak şifreyi NK boşluk şifre yazıp 2383'e göndermeniz gerekmektedir. Dikkat etmeniz gereken en önemli nokta, bu mesajı Nokia 2630’dan göndermeniz gerekmektedir. Bir HazırKartınız varsa, en az 100 kontör yüklemek şartıyla kazandığınız kontörler ve MMS’ler 5 gün sonra hattınıza yüklenir. Eğer yeni bir hat aldıysanız veya faturalı bir hatta sahipseniz herhangi bir şart olmaksızın kazandığınız kontörler ve MMS kullanım hakkınız 5 gün sonra hattınıza yüklenir.

Hiç yorum yok:

Destekler