10 Eylül 2007 Pazartesi

iPhone’nun fiyatı 200 dolar düştü

iPhone nun fiyati 200 dolar dustu

Apple iPhone fiyatlarını noel tatili öncesinde satışlarını arttırmak içim 200 dolar düşürdü. Bu sevindiren bir haber olmasına karşın ilk 10 hafta boyunca 599 dolar ödeyen iPhone sever müşterilerini kızdırdı. Firma iPhone’u 599 dolardan satın alan müşterilerine 100 dolarlık Apple hediye çeki veriyor. Steve Jobs, Eylül sonuna kadar 1 milyon iPhone satmış olacaklarını açıklarken, ayrıca iPod’ların görünüşünde yenilik yapıldığını da söyledi.

Apple, iPod Touch isimli yeni bir model çıkararak, iPod serisinin de görünüşünü değiştirdi. iPod Touch, aslında telefonu olmayan bir iPhone. iPhone gibi dokunmatik ve geniş bir ekrana, wifi üzerinden internete bağlanma özelliğine sahip. Dünya üzerinde en çok satan iPod Nano modelinede video oynatabilme özelliği eklendi.

Ayrıca dünyaca ünlü kahve firması olan Starbucks ile Ekim ayında başlayacak ortak çalışmada, starbucks’ların yanindan geçerken, ekranda kahve düllanı zincirinin logosu ışıklı olarak belirecek. Kullanıcılar, Starbucks dükkanında çalan şarkıyı satın alabilecekler ya da en son 10 şarkı listesini alabilecekler.

Hiç yorum yok:

Destekler