20 Eylül 2007 Perşembe

Guclu multimedya donanimi

Güçlü multimedya donanımı
Motorola’nın yeni Z8, MOTO Q ve ROKR serisi cep telefonları, iş yaşamında üretkenliği arttıracak ve aynı zamanda eğlence kavramını da benzersiz bir şekilde yaşatacak yeni çözümler sunuyor. Motorola, önümüzdeki 2 yıl içinde kullanımı %30–35 oranında artması beklenen e-mail, müzik, video ve oyun fonksiyonlarını kapsayan geniş ürün yelpazesiyle mükemmel bir multimedya deneyimi yaşamanıza olanak sağlıyor.Motorola RIZR Z8

Eğlence kavramını yeniden tanımlayın
Motorola, hareketli bir yaşam tarzını benimseyen, sürekli olarak multimedya içeriği tüketen ve sosyal bağlarıyla kendini ifade eden kullanıcılar için, film, televizyon, müzik, internet ve oyun kavramlarını bir araya getirerek günümüzün mobil eğlence anlayışını yeniden tanımlıyor. Sahip olduğu özellikleriyle adeta bir medya canavarı olarak nitelendirilen Z8, Haziran ayından itibaren Avrupa ve Asya’daki kullanıcılarla buluşuyor. Dünyadaki ilk ‘kick-slider’ cep telefonu olan ve yüze uyumlu tasarımıyla göz dolduran Z8, havadan yükleme (over-the-air) açısından en hızlılar arasında yer alan 3.6 Mbps HSDPA mobil geniş bant içeriyor. 16 milyon renkte, geniş QVGA TFT ekran, saniyede 30 kare ile izleme keyfini hem portre hem de manzara modunda en iyi hale getiriyor.

Geniş harici hafıza desteği
Mükemmel ekranı internette gezinmeyi ve oyun oynamayı daha keyifli kılıyor. Z8, 32GB’a kadar Motorola Q 9hgenişletilebilir hafıza özelliği taşıyor ve eğlence tutkunları bugünün 4GB mikro-SD hafızaları üzerine yaklaşık 12 filmin tamamını veya 70 saatlik müzik kaydedebiliyor. Özel tuşların yardımıyla müziğe tek dokunuşla erişilebiliyor; yaklaşık 1,000 parçalık bellek ve stereo Bluetooth® kablosuz teknolojisi, cihazı mobil müzik için en iyi hale getiriyor.

Hiç yorum yok:

Destekler