20 Eylül 2007 Perşembe

Goller Turkcell ile aninda cepte

Goller Turkcell’le anında cepte
Ayda sadece 10 SMS / 20 kontör‘e takımınızın Turkcell SüperLig maçlarındaki tüm gollerini, gol olmayan maçlarda ise önemli pozisyonları öğrenmek ister misiniz? Eğer cevabınız evetse hemen cep telefonunuzun mesaj kısmına GOL yazıp 4515‘e gönderin. Abone olan herkese ekstra olarak Turkcell SüperLig haber paketi hediye.

Nokia E51Ücretlendirme nasıl?
Ücretlendirme iki aşamada gerçekleştiriliyor. Şimdi abone olursanız ligin ilk yarısına kadar olan 5 aylık dönemde aboneliğiniz devam ediyor ve abonelik ücreti olan 50 SMS / 100 kontör peşin olarak alınıyor. Ligin ikinci yarısına gelindiğinde abonelik iptal mesajını göndermediyseniz, ligin ikinci yarısı içinde abone olmuş sayılıyorsunuz ve 5 aylık ücret olan 50 SMS / 100 kontörlük ücret peşin olarak alınıyor.

Ayrıntılar neler?
Kampanyaya katılan Turkcell’lilerden, cep telefonları MMS veya video desteklemeyen aboneler gol videolarını alamazlar. Kampanyaya her takım için bir kez katılabilirsiniz. Hediye edilen Turkcell SüperLig haber paketi FOTOMAÇ, FANATİK ve ya LİGTV haber paketlerinden bir tanesi olacak, fakat sizin bunlardan birini seçme hakkınız bulunmuyor. Kampanya Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor için geçerli.

Hiç yorum yok:

Destekler