4 Temmuz 2011 Pazartesi

TivibuEv Abonesi Olana, Televizyonlar 36TL'den Başlayan Taksitlerle!

Şimdi Tivibu Ev abonesi olun, 32" Vestel CONNECTED TV veya 40"Samsung LCD TV'den dilediğinizi seçin.

Son teknoloji televizyonunuzla arkanıza yaslanın, Tivibu Ev'in keyfini çıkarın!


İstanbul, İzmir, Ankara, Antalya ve Bursa illerinde 1 Temmuz 2011- 1 Eylül 2011 tarihleri arasında geçerli olacak kampanyada 32" Vestel CONNECTED TV veya 40"Samsung LCD TV 24 Ay veya 36 ay Taahhüt verlek sahip olabileceksiniz.

Marka/Model
36 Ay Taahhütlü
24 Ay Taahhütlü


32" Vestel CONNECTED TV 36 TL x 36 ay 49TL x 24 ay


40" Samsung LCD TV 50 TL x 36 ay 71TL x 24 ay

Kampanya Detayı:
  • Kampanya 1 Temmuz 2011- 1 Eylül 2011 tarihleri arasında geçerlidir.
  • Bireysel müşterilerimiz kampanya kapsamında yalnız 1 adet televizyon alabilmektedir.
  • Tüzel müşterilerimiz ise kampanya kapsamında abonelik başına 1 adet olmak üzere en fazla 5 televizyon alabilirler. Birden fazla televizyon almak istiyorsanız her bir ürün için ayrı kampanya katılım taahhütnamesi ile başvurmanız gerekmektedir. Ayrıca satın alma anında bağlı olduğunuz vergi dairesini ve vergi numaranızı satış temsilcisine bildirerek kayıt ettirmeniz gerekmektedir.
  • Tercihinize göre 24 aylık ya da 36 aylık taksit süresi dolmadan TTNET aboneliğinizi iptal ettirmeniz durumunda: Eğer herhangi bir taksit ödemesi yapmadıysanız TTNET tarafından taksitli satışı yapılan televizyonun toplam satış bedelini, eğer televizyona ilişkin taksit ödemesi yaptıysanız, toplam satış bedelinden kampanya veya kullanmakta olduğunuz paket aboneliğinizin sona erdiği tarihe kadar "Televizyon ücreti" olarak yapmış olduğunuz taksit ödemeleri düşüldükten sonra kalan tutar son faturanıza yansıtılacaktır.
  • Ayrıca, varsa ödenmemiş aylık ücret, bağlantı ücreti taksitleri, varsa ödenmemiş modem ücreti tahsil edilecektir.
  • İnternet Erişim ve Tivibu Ev Hizmetiniz ayrıca faturalandırılacaktır. Kampanya'dan kaynaklanan Damga Vergisi bir defaya mahsus ilk faturanıza yansıtılacaktır. TV kampanyası Damga Vergisi Tutarını öğrenmek için tıklayınız. Kampanyadan, yeni abonelerimiz ve ADSL, FiberNET ve İşyerim paketlerini kullanan mevcut abonelerimizden kampanya katılım koşullarını sağlayanlar yararlanabilir.

Hiç yorum yok:

Destekler