27 Temmuz 2009 Pazartesi

Turkcell 3G Hidayet Türkoğlu

Sim kartlı kol saati, mobil TV gözlük ve mobil kamerayı deneyen Hidayet Türkoğlu, teknolojiye olan merakını ve yeni ürünleri takip ettiğini söyledi. Turkcell’in yeni reklam filminde oynamaktan gurur duyduğunu söyleyen Türkoğlu, “Mobil kamera benim için çok güzel bir ürün. Şu an milli takım kampındayım ama bu kamera ile çocuğumu ve eşimi sürekli görebileceğim. En kısa zamanda alacağım” dedi.

Anne babalara takip kolaylığı
Turkcell'in mobil kamera uygulaması ile aboneler görüntülü görüşme destekli cep telefonlarından mobil kameralar içine yerleştirilmiş SIM kartlar sayesinde evlerini, işyerlerini izleyebilecek ve dilerlerse sesli iletişime geçebilecekler. Özellikle anne babaların evde tek başlarına kalan çocuklarını güvenle izleyebilecekleri sistem güvenlik kamera uygulaması olarak öne çıkıyor.

3G destekli televizyonlu gözlükler
3G'ye özel olarak dizayn edilmiş gözlükler sayesinde cep telefonlarına bağlanan bu gözlüklerle mobil TV uygulamaları gözlüğe aktarılıyor ve tüketicilere mobil TV uygulamalarını özel gözlüklerden seyretme imkânı veriyor.

Saatten görüntülü konuşma
Turkcell'in sim kartlı kol saati uygulamasıyla da aboneler kol saatinin içindeki sim kart sayesinde saatten görüntülü konuşma yapabiliyor.

Her yerde televizyon yanınızda
3G ile her yerde cepten televizyon izleyebileceksiniz. Cep telefonlarındaki görüntüleri televizyonunuza aktarabilecek ve istediğiniz dizi, film veya maçı izleyebileceksiniz. 3G teknolojisiyle birlikte istediğiniz bir görüntüyü anında başka bir cep telefonuna ya da televizyona aktarabiliyorsunuz. Hem hızlı hem de kaliteli bir görüntü imkânı sunan 3G teknolojisi sayesinde sıcak bir gelişmeyi binlerce kişiyle paylaşabileceksiniz.

Kütüphane cebinizde
3G sadece eğlence anlamında değil, sağlık ve eğitim gibi alanlarda da aktif olarak kullanılabilecek. Öğrenciler istedikleri bilgi ve belgelere cepten ulaşabilirken, kütüphaneye bile cep telefonundan girebilecek.

Hiç yorum yok:

Destekler