2 Temmuz 2008 Çarşamba

stcell-aboneleri-konustukca-kanatlaniyor

Turkcell ve Türk Havayolları’nın ortaklaşa başlattıkları program sayesinde İşTcell aboneleri konuştukça Mil Puan, Mil Puan kazandıkça da Türkcell’den bedava dakika ve kontör kazanacak. Türk Havayolları Miles&Smiles üyeleri ve Turkcell İşTcell abonelerine çift yönlü kazanç sağlayacak olan iş ortaklığı sayesinde hem İşTcell abonesi hem Miles&Smiles üyesi olan kullanıcılar konuştukça Mil Puan, Mil Puan kazandıkça da bedava konuşma süresi elde edecek.

Mil Puanlarla kontör ve dakika
1 milyon 300 bine yakın Miles&Smiles ve 3,5 milyon Turkcell İşTcell abonesinin faydalanabileceği iş ortaklığının yıl sonunda 400 bin kişiye ulaşması bekleniyor. Miles&Smiles üyelerinin neredeyse yarısını Turkcell aboneleri oluşturuyor. THY’nin Miles&Smiles programı kapsamında elde edilen Mil Puan’lar ile alınan ücretsiz uçak biletlerinde yolcu alan vergileri, akaryakıt harcı gibi vergi ve harçları ödemek zorunda kalırken bu Mil Puan’lar ile Turkcell’den ücretsiz konuşma süresi veya kontör aldığında ise hiçbir vergi ödemeyecek.

İşTcell’liler konuştukça mil kazanıyor
Kampanya kapsamında faturalı hat sahibi İşTcell’liler, her ay ödedikleri toplam fatura tutarının 3 katı, ön ödemeli hat kullanan İşTcell’liler ise yükledikleri kontör miktarının yarısı kadar mil kazanacaklar. Kampanyada kazanılan miller, Miles&Smiles hesaplarında biriken diğer miller ile birleşerek ödül biletine veya bedava Turkcell kontör/dakikaya çevrilebilecek. Her Turkcell hattı için bir ay içinde en fazla 3000 bonus mil kazanılabilecek. Kampanyaya 30 Haziran‘a kadar kaydolan İşTcell’liler, anında 1000 bonus mil kazanma şansına da sahip olacaklar.

Nasıl katılacaksınız?
İşTcell’lilerin, mil kazanmak için, MIL yazıp boşluk bıraktıktan sonra Miles&Smiles kart numaralarını yazarak 5773‘e ücretsiz kısa mesaj ile göndermeleri yeterli. Miles&Smiles üyesi tüm Turkcell müşterileri, hesaplarındaki her 15 mil karşılığı 1 kontör, her 40 mil karşılığı 1 dakika alarak bedava konuşacaklar. Üstelik kontör / dakikaların istedikleri herhangi bir Turkcell hattına yüklenmesini talep edebilecekler.

Mil Punlarla kontör almak için?
Miles&Smiles milleriyle Turkcell’den kontör/dakika almak için, THY yazıp aralara boşluk bırakarak sırasıyla Miles&Smiles üyelik numarası, dakika ya da kontör yüklemek istenilen Turkcell numarası ve yüklenecek dakika / kontör miktarı girilip 5849‘a ücretsiz kısa mesaj ile göndermek yeterli. Ayrıca www.thy.com/smiles web sitesinden de mil karşılığı kontör/dakika alınabilir. Bir ay içerisinde Miles&Smiles üyeleri milleri karşılığında, en az 250 kontör/100 dakika, en fazla 500 kontör/200 dakika alabilirler.Turkcell ve Türk Hava Yolları’nın birlikte düzenlediği kampanya, 31 Aralık 2008 tarihine kadar devam edecek.

Hiç yorum yok:

Destekler