7 Mart 2008 Cuma

isTcell abonelerine inanılmaz kampanya

İşTcell abonelerine inanılmaz kampanya

İşTcell abonesi 10 kişi yapılacak çekilişle aylık 1000 YTL veya 10.000 kontör kazanacak. Hem de yıl sonuna kadar her ay. Çekilişe katılmak için İşTcell üyesi olmanız gerekiyor. Eğer İşTcell üyesi değilseniz hemen IS yazıp 2222‘ye kısa mesaj gönderin.

Çekilişe nasıl katılacağım?
Çekilişe katılmak için IS yazıp boşluk bıraktıktan sonra Adınızı Soyadınızı yazarak 2710‘a göndermeniz yeterli. Kampanyaya katılımınız gerçekleştiğinde kısa mesaj alacaksınız.

Önemli ayrıntılar

  • Kampanyaya katılım ücretsiz.
  • Kampanya kapsamında aylık limit; Faturalı hatlar için aylık limit 1000 YTL, kontörlü hatlar için ise aylık kontör limiti 10.000 kontördür.
  • Size verilen bu limitleri istediğiniz yöne istediğiniz şekilde haracayabiliyorsunuz.
  • Kampanyaya sadece hat sahipleri katılabiliyor.
  • Eğer birden fazla İşTcell üyesi hattınız varsa bu hatlar arasından sadece biri ile katılım yapabiliyorsunuz. Diğer hatlar ile mesaj gönderseniz de kabul edilmiyor.
  • Kampanyadan sadece bireysel aboneler faydalanabiliyor. Kurumsal aboneler bu kampanyaya katılamıyor.

    Kazanılan ödüller ne zamana kadar kullanılabilir?
    Faturalı hatlar için kullanılmayan tutar bir sonraki aya aktarılacaktır. 2008 sonunda kullanılmayan miktar, 15 Şubat 2009 tarihine kadar kullanılmalıdır, 15 Şubat 2009 sonrası mevcutta kullanılmayan bir tutar olsa dahi, artık kullanılamayacaktır.

    Kontörlü hatlar için kullanılmayan tutar bir sonraki aya aktarılacaktır. Kalan tutarı diledikleri sürece kullanabileceklerdir.

    Kazanılan fatura tutarı/kontör yüklemesi ne zaman gerçekleştirilecektir?
    İlk yükleme/fatura ödemesi Mayıs’ta yapılacaktır, Mayıs ayından itibaren Aralık’a kadar fatura tutarları ve kontörlü hatlar için aylık yükleme yapılacaktır. Kontörlü hatlar için yükleme her ayın ilk gününde, faturalı hatlar için ise ilgili hattın fatura döneminde ödeme gerçekleştirilecektir.

    Çekiliş nerede ve ne zaman gerçekleştirilecektir?
    18 Mart 2008 günü saat 13:00′da Sun Plaza BBDO Blok.Dereboyu sokak No:24 Maslak/İstanbul adresinde BBDO blok girişinde çekiliş gerçekleştirilecektir.

    Kazananlar ne zaman ve nerede duyurulacaktır?
    Kazanan talihliler 21.03.2008 tarihinde AboneCell’de.

    Kampanyayı kazanan talihlilerin yapmaları gereken herhangi bir işlem var mıdır?
    Çekilişte ödülü kazanan kişilerin yeni SIM kart alması gereklidir. Bu Sim kart ücretsiz olacaktır. Yeni sim kart, işlemler tamamlandıktan sonra Turkcell İletişim Merkezlerinden alınacak ya da kurye ile talihlinin adresine gönderilecektir.

Hiç yorum yok:

Destekler