27 Ocak 2008 Pazar

Vodafonedan Youppo.comun bedava SMS yanıltması

Vodafone’dan Youppo.com’un bedava SMS yanıltması

Daha önce tüm abonelere her gün 15 SMS gönderilebilen Web SMS hizmetinin “Kurallarını Değiştirerek” her gün sadece 1 kısa mesaja indiren Vodafone, “Günde 20 SMS Bedava” sloganıyla Youppo.com’dan tüm abonelere mesaj gönderilebileceğini duyurmuştu.

Şok üstüne şok
Youppo.com’a üye olmak için bir çok zahmetli şartı yerine getiren üyeler mesaj gönderebilecekleri numaraların “Sadece Youppo üyesi olması” “kuralı” karşısında şok geçiriyorlar. Youppo’dan gönderilebilen SMS’ler sadece site üyelerine yönelik. İstediğiniz bir Vodafone abonesine mesaj gönderemiyorsunuz. Bunun için arkadaşınızı Youppo.com’a davet eden bir mesaj göndermeniz gerekiyor ve arkadaşınızın da bu mesaja karşılık siteye üye olması gerekiyor.

Youppo üyeleri dikkat
Youppo.com’a üye olurken karşınıza çıkan ve sayfalarca süren üyelik sözleşmesini okumayanlar için uyarıda bulunmak istiyoruz. Youppo servisinin ücreti kısmında “Üyelik şimdilik ücretsiz” ibaresi bulunuyor. Şimdiye kadar bir çok tarifenin avantajlarını azaltan, en sevilen kampanya ve fırsatları bitiren Vodafone’dan her şey beklenilebilir. Haberiniz olmadan Youppo üyeliği ücretli hale getirilip hattınızdan günlük kontörler düşülebilir. Bu yüzden üyelik konusunu tekrar düşünmenizi öneririz.

Hiç yorum yok:

Destekler