27 Ocak 2008 Pazar

Turkcell YukleKazan2: Her yone 1,5 kontör

Turkcell YükleKazan2: Her yöne 1,5 kontör

Turkcell’in ilk YükleKazan kampanyasında en az 100 kontör yükleyenler her yöne 500 SMS kazanmışlardı. Şimdi ise 8 Şubat’a kadar en az 100 kontör yükleyin, 2375‘e KAYIT yazıp gönderin, 30 gün boyunca yurt içi her yöne dakikası sadece 1,5 kontöre konuşun.

Nasıl katılacağım?
Kampanyaya katılıp 30 gün boyunca her yöne dakikası 1,5 kontöre görüşmek için yaşmanız gereken tek şey 8 Şubat tarihine kadar 100 kontör yükleyerek kampanyaya katılım mesajını göndermek. İsterseniz katılım mesajını hemen şimdi gönderebilir, yüklemeniz gereken kontörü de en geç 8 Şubat olmak üzere sonradan yükleyebilirsiniz. Kampanyaya katılım sınırlı olacağından acele etmelisiniz. Eğer 25 Ocak tarihinden itibaren kontör yüklediyseniz sadece katılım mesajı göndererek kampanyaya dahil olabilirsiniz.

Kimler katılabiliyor?
Kampanyadan sadece bireysel HazırKart aboneleri faydalanabiliyor. Dakikası 1,5 kontöre konuşma zamanınız 9 Şubat’ta başlayacak. Fakat size bilgi mesajı gönderilecek. Bu mesaj gelmeden konuşmaya başlamayın. Yurtdışı aramalarınız bu kampanya kapsamında değil. Yüklediğiniz 100 kontör hattınızda kalacak. Kampanya da sadece yükleme şartı var. Dakikası 1,5 kontöre görüşmek için sadece 100 kontör yüklemeniz ve ücretsiz katılım mesajı göndermeniz yeterli.

Vodafone bitiriyor, Turkcell başlatıyor
Turkcell’in yeni yıl için yaptığı en iyi kampanyalardan biri. Diğer YükleKazan’da her yöne 500 SMS vermişti. Bu mesaj ve konuşmaların karşılığında sizden sadece kontör yüklemenizi istiyor. Kampanyaya katılım mesajları ücretsiz. Turkcell bu kampanyalarla Vodafone’un değiştirdiği kuralları yeniden yazıyor ve gücünü gösteriyor. Vodafone CepÖğrenci tarifesinde avantajları bir bir kaldırırken ve bedava mesajları iptal ederken Turkcell’in bu kampanyaları düşünülebilir.

Hiç yorum yok:

Destekler