10 Eylül 2007 Pazartesi

iPod nano alan 500 kontör kazanıyor

iPod nano alan 500 kontor kazaniyor

Dünya devi Apple ve Türkiye?nin en büyük gençlik kulübü gnçtrkcll tarafından düzenlenen kampanya ile 15 Eylül tarihine kadar iPod nano alan gnçtrkcll’liler 500 kontör veya 125 dakika kazanacaklar. Bu kampanya ile gnçtrkcll?liler hem bol bol müzik dinleme hem de sevdikleri ile doya doya konuşma fırsatını yakalayacaklar.

Katılımcı perakende satış noktaları, iş ortakları ve APR`larda geçerli olacak kampanyadan iPod Nano alan tüm gnçtrkcll üyeleri yararlanabilecek. gnçtrkcll?lilerin kampanyadan faydalanmaları için iPod nano alırken satış danışmanına gnçtrkcll üyesi cep telefonunu ve kulüp şifresini vermeleri ve satın alınan ürünün seri numarasını 2235 numarasına SMS ile göndermeleri yeterli.

Ayrıntılar neler?

  • iPod kampanyası 15 Eylül 2007 tarihine kadar geçerlidir.
  • Kampanyaya katılmak için faturalı veya hazırkartlı Gnctrkcll abonesi olmanız gerekiyor.
  • Kazandığınız hediye kontör dakikalar 1 hafta içerisinde hattınıza yüklenir. Kazandığınız hediyeleri 1 ay içerisinde tüm Turkcell’lileri arayarak harcayabilirsiniz.
  • Kampanya ilk 4.000 adet iPod nano için geçerlidir.

    Nasıl katılacağım?
    Anlaşmalı mağazalardan aldığınız iPod seri numarasını satış görevlisine verdiğiniz telefon numaranızdan 2235?e kısa mesaj ile en geç bir hafta içerisinde göndermelisiniz. Ipod seri numarası ürünün arkasında ve kutu üzerinde bulunan 11 haneli numaradır.

  • Hiç yorum yok:

    Destekler