20 Eylül 2007 Perşembe

Gnctrkcll-liysen yasadin, 5 SMS-ten sonra mesajlar bedava

Gnctrkcllliysen yasadin 5 SMS ten sonra mesajlar bedava

Gnctrkcll’liler Eylül ayı boyunca gün içerisinde gönderecekleri 5 ücretli SMS’den sonra gün bitimine kadar Gnctrkcll’li arkadaşlarıyla ücretsiz mesajlaşıyor.

Nasıl bir kampanya?
Aynı KampusCell tarifesinde olanlar gibi, eğer gün içerisinde 5 tane ücretli kısa mesaj gönderirseniz aynı gün saat 24:00′e kadar Gnctrkcll’lilere gönderebileceğiniz tam 1000 SMS gönderme hakkı kazanıyorsunuz. SMS kampanyası sadece Eylül ayı içerisinde geçerli.

5 ücretli SMS şartları neler?
Tarifesi ne olursa olsun tüm Turkcell abonelerine, Diğer operatörlere ve yurtdışına göndereceğiniz SMS ler 5 kısa mesaj kapsamına giriyor. Fakat TurkcellMesajlarım’dan veya AkıllıMesaj’dan gönderilen mesajlar ve özel servis numaralarına gönderilen mesajlar bu ücretli mesajlar kapsamında değil.

Kimler yararlanabilir?
Kampanyadan sadece Turkcell abonesi Gnctrkcll’liler faydalanabiliyor. 1000 SMS hakkınızı da sadece Gnctrkcll abonelerine gönderebiliyorsunuz.

Nasıl Gnctrkcll abonesi olurum?
Gnctrkcllli olmak için cep telefonunuzun mesaj kısmına GNC yazıp 2222‘ye gönderiniz. 5555′ten gelen kısa mesajı cevapladığınız zamanı takip eden 24 saat içerisinde Gnctrkcll üyesi olduğunuza dair bilgi alacaksınız. İsterseniz Online İşlem Merkezine girerek yada Turkcell Ekstraya giderek Gnctrkcll üyeliğinizi yaptırabilirsiniz.

Gnctrkcll şifremi nasıl öğrenirim?
Gnçtrkcll şifrenizi öğrenmek için cep telefonunuzun mesaj kısmına SFR yazıp, 2222‘ye mesaj göndermeniz yeterlidir. Gnçtrkcll şifreniz anında size ulaştırılacaktır.

Hiç yorum yok:

Destekler