20 Eylül 2007 Perşembe

Avea-HepsiBir

Gelin HepsiBir olalım
Avea yine kimsenin yapamadığı bir kampanya düzenledi. Kampanya dahilinde aylık 150 kontör yükleme şartıyla Avealıları, sabit telefonları ve diğer operatörleri dakikası sadece 2 kontöre arayabiliyorsunuz. Bu diğer operatörlerin kendi aralarında görüşme ücretlerinden de daha aşağıda bir fiyat.

HepsiBir tarifesine nasıl geçilir?
HepsiBir tarifesindeyseniz ayda en az 150 kontör yükleyerek herkesle dakikası 2 kontöre konuşabilirsiniz. Eğer diğer faturasız hat tarifelerinden birisindeyseniz hemen müşteri hizmetlerini arayarak HepsiBir tarifesine ücretsiz olarak geçiş yapabilirsiniz. Avea faturalı hatta sahipseniz, HepsiBir faturasız tarifesine geçmek için 6 YTL ödemeniz gerekiyor.

Kampanya şartları neler?
Her yöne dakikası 2 kontöre konuşmak için her ay tek seferde en az 150 kontör yüklemeniz gerekiyor. Yükleme yaptığınız tarihi takip eden 30 gün boyunca sabit telefonları ve tüm operatörleri sadece 2 kontöre arıyorsunuz. Eğer 150 kontör yükleme yapmazsanız her yönü dakikası 4 kontöre arıyorsunuz. 150 kontör yükleyerek indirimli arama kazandığınız taktirde kontörler 30 saniye üzerinden alınacak. Yani yarım dakikası 1 kontör. Kampanya sadece faturasız hat kullanan Avea aboneleri için yıl sonuna kadar geçerli olacak.

Gelin HepsiBir olalım

Hiç yorum yok:

Destekler