20 Eylül 2007 Perşembe

Avea HepsiBir digerlerine gore avantajli mi?

Avea HepsiBir digerlerine gore avantajli mi

Peki bu kampanya Turkcell ve Vodafone’a göre avantajlı mı?
Kampanyanın 150 kontör yükleme şartını kaldırıp fiyatlarını kıyaslarsak Turkcell’e göre avantajlı. Çünkü Turkcell’de şebeke içi aramanın dakikası 4 kontör. Vodafone’a göre ise biraz avantajlı çünkü Vodafone’da şebeke içi görüşme ücreti 2 kontör.

Her 3 operatörde de aylık 150 kontör yükleyerek en avantajlı konuşma ücretlerine ulaşabileceğimiz tarifeleri karşılaştıralım:

Avea HepsiBir
Avealıları aramanın dakikası 2 kontör
Sabit hatları aramanın dakikası 2 kontör
Diğer operatörleri aramanın dakikası 2 kontör

Turkcell BizBizeCell*
Turkcell’lileri aramanın dakikası 4 kontör
Sabit hatları aramanın dakikası 4 kontör
Diğer operatörleri aramanın dakikası 9 kontör

Vodafone CepÖğrenci**
Vodafoneluları aramanın dakikası 2 kontör
Sabit hatları aramanın dakikası 6 kontör
Diğer operatörleri aramanın dakikası 6 kontör

*Turkcell’in en avantajlı tarifesi KampusCell olmasına rağmen bu tarifeyi değerlendirmedik. Çünkü KampusCell tarifesi sadece öğrencilerin kullanımına açık. Avea HepsiBir ise tüm abonelere yönelik.

**Vodafone CepÖğrenci yerine CepFlash tarifesi de alınabilirdi. Fakat Cep Flash tarifesinde her ay 250 kontör yüklemeniz gerekiyor. Değerlendirmemizi 150 kontör üzerinden yapıtığımız için herkesin kullanımına açık olan CepÖğrenci tarifesinden yaptık.

İşte konuşma ücretlerinin de gösterdiği gibi Avea HepsiBir tarifesi diğerlerine göre daha avantajlı. Eğer konuşmalarınız sadece tek bir operatöre yönelik değilse, rehberinizde, aradığınız kişiler içerisinde her operatöre ait kişiler varsa Avea HepsiBir tam size göre.

Hiç yorum yok:

Destekler